Skip to main content

Boeren voor Biobased Bouwen nodigt je uit om op 4 juli te ervaren hoe de hennep, die deze zomer voor onze keten wordt geteeld, tot bloei komt. We hopen ons bestaande netwerk, maar ook nieuwe deelnemers voor de keten hier te ontmoeten.

In de afgelopen anderhalf jaar hebben we mooie stappen gemaakt, en is de regionale keten van plant tot pand inmiddels een feit geworden! De hennepteelt is dit teeltseizoen verdubbeld naar 120 hectare, en aan de bouwkant zijn we actief bezig om biobased (ver)bouwen te stimuleren.

Aanmelden

Op een prachtige locatie, dichtbij het Deventer ziekenhuis, willen op 4 juli de keten meenemen waar we nu staan. Een aantal partners pakt hiervoor het podium via de zeepkist en anderen laten het zien in de praktijk. Tijdens de bijeenkomst nodigen we je uit om aan te sluiten bij activiteiten die we voor de komende periode op het programma hebben staan.
Het volledige programma volgt begin juni, maar je kunt je nu al inschrijven! De exacte locatie versturen we eind juni in een bevestigingsmail.

Leave a Reply