Skip to main content

Op 22 augustus, tussen 13:00-17:00, is het netwerk van Boeren voor Biobased Bouwen van harte welkom bij de Demotour die HempFlax en CANN organiseren op een van de percelen waar Hofmeijer Voorst hennep teelt in samenwerking met agrariërs in de Regio Stedendriehoek.

Tijdens de tour kunnen bezoekers kennismaken met de verschillende hennepoogstmachines van CANN. De machines worden gebruikt om hennep te oogsten op een duurzame en efficiënte manier. CANN biedt ook verschillende verwerkingsmogelijkheden voor hennep, zoals het persen van hennepzaadolie, het maken van hennepvezels en het produceren van hennepbouwmaterialen.

Daarnaast kunnen bezoekers verschillende met diverse ketenpartners binnen Boeren voor Biobased Bouwen ontmoeten en vragen kunnen stellen over het project, maar natuurlijk ook over de mogelijkheden om aan te sluiten in het netwerk. Onze regionale ketenpartner Hofmeijer Voorst teelt de hennep in regio Stedendriehoek bij een aantal agrariërs. daarnaast zal HempFlax meer vertellen over de verwerking en toepassingen van hennep. Kortom: op deze middag kan je alles te weten komen over de mogelijkheden van hennep voor de verduurzaming van de landbouw. Ook leuk voor bouwers die meer gevoel willen krijgen welk proces er plaatsvindt, voordat de hennep in een bouwproduct verwerkt kan worden.

De tour is gratis toegankelijk, maar aanmelden is verplicht!
Aanmelden kan via info@cannbv.com

Na het aanmelden wordt u op de hoogte gehouden van alle details en de locatie!

Leave a Reply