Skip to main content

In de week van de Circulaire Economie 2023 werden er veel duurzame events georganiseerd. Een mooi moment om tijdens een inspirerende break out sessie van de bijeenkomst ‘Samen bouwen aan het Nieuwe Normaal’, het ketenproject ‘𝗕𝗼𝗲𝗿𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗕𝗶𝗼𝗯𝗮𝘀𝗲𝗱 𝗕𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻’ te presenteren aan een brede groep deelnemers in de  Regio Stedendriehoek. Hiermee hebben we een eerste stap gezet in het presenteren van het project.

Jan-Willem van de Groep nam de deelnemers mee in het doel en de kansen van het bouwen van een keten van teeltgewassen voor de productie van biobased bouwmaterialen. Projectleider Carmen Oude Wesselink modereerde daarna het gesprek met opdrachtgevers, bouwers, architecten, leveranciers, agrariërs en andere stakeholders vanuit de gebouwde omgeving. Mooie start van een veelbelovend project met veel positieve reacties!

Ook in andere regio’s, zoals Brabant, Salland, Twente, de Achterhoek en Flevoland, zijn of worden projecten gestart om een keten op te zetten van plant tot pand. Alle projecten vallen onder de paraplu van het landelijke project Building Balance, waarvan Jan-Willem van de Groep de trekker is.

Geïnformeerd blijven? Volg dan ook onze LinkedIn pagina!

Leave a Reply